From Toll Wiki
Click on the map to open toll wiki for a country/state

Alle danske og udenlandske køretøjer, der krydser Øresundsbroen og Storebæltsbroen, skal betale vejafgift. Bompenge kan betales kontant eller med kort på stedet, når de krydser broen. For forudbetalt betaling, som har store rabatter, kan du få en bizz og også blive aftalt med broerne.

Du kan beregne vejafgifter for at krydse alle betalingsbroer og vejveje over hele Danmark ved hjælp af Vejafgiftsberegner Danmark.

Betal vejafgift for Øresundsbroen 

ØresundBizz

ØresundBizz er en elektronisk vejafgift leveret af Øresundsbroen[1], som du fastgør til din forrude. Alle bompasser kan registrere det, når dit køretøj passerer igennem og automatisk opkræve beløbet.

BroPass

Fire forskellige typer aftaler for vores kunder på Øresundsbroen[2]:

  • BroPass

Den mest populære type aftale for private kunder.

  • BroPass Commuter

Hvis du krydser Øresundsbroen mere end 16 gange om måneden, er BroPass Pendler den rigtige aftale for dig. Hvis det er din arbejdsgiver, der er ansvarlig for dine rejser, er det bedre at tilmelde dig BroPass Pendlerforretning.

  • BroPass Business

Hvis du er virksomhedskunde, er BroPass Business den bedste løsning. Derefter får du de samme fordele som med BroPass, og også ensartet administration for alle bizzas.

  • BroPass Commuter Business

Forretningsversionen af BroPass Commuter, hvor arbejdsgiveren betaler for medarbejderens kontrakt.

Nummerplade

Du skal blot tilføje din nummerplade[3] til din BroPas-aftale og krydse Øresundsbroen uden nogen bizz.

iTIcket

Online billet[4] er for dem, der ikke har en BroPass-aftale og ønsker at betale for tur over Øresundsbroen online.

Hvis du er berettiget til en Øresundsbroen-forretningskontrakt[5], kan du benytte forskellige rabatter.

Betal vejafgift for Storebæltsbroen 

Registrering af bizz fra Brobizz A / S, ØresundBizz® og AutoBizz

Hvis du har en bizz fra Brobizz A / S[6], ØresundBizz®[7] (fra Øresundsbron) eller AutoBizz (fra ForSea), men ikke er en aftale med Storebælt, kan du få en aftale her[8].

Vælg, om du er privat kunde eller forretningskunde. Med aftalen får du mulighed for rabat, når du kører over Storebæltsbroen.

Registrering af AutoPASS, DKV og Total / AS24

Hvis du har en bizz eller anden automatisk betalingsløsning fra AutoPASS, DKV eller Total / AS24, men ikke er en aftale med Storebælt, kan du få en aftale her[9].

Registrering med nummerpladebetaling

Nummerpladebetaling er for dig, der kører over Storebæltsbroen og ikke har en bizz, men betaler kontant eller med betalingskort. Når du betaler med en nummerplade, skal du bruge de grønne Express-baner. Læs flere detaljer her.

Hvis du kvalificerer dig til Storebæltsbroen-forretningskontrakt[10], kan du ansøge om Grøn rabat[11] eller e-bog[12].

Betal vejafgift til lastbiler

Eurovignetter kræves til alle lastbiler, der vejer mere end 12 tons, der kører gennem Danmark, Luxemburg, Holland og Sverige.

Vignetter købes inden rejsen og er gyldige fra en dag til et år.

Tarifferne afhænger af køretøjets emissionsklasse, antallet af aksler og varigheden af ​​Eurovignetten.

Beregn vejafgifter for Danmark og andre regioner i Europa

Beregn ruter, vejafgifter og brændstofomkostninger for din rejse med biler, busser, lastbiler, motorcykler og autocampere i Denamrk og andre Europæiske lande ved hjælp af Rejseregner TollGuru. Det viser også de billigste, hurtigste og andre optimale ruter til din destination sammen med betalingsplaza (s) placering, betalingsmetoder og mere.


Rideshare, OEM, TMS, flådefirmaer og andre transportvirksomheder kan udnytte bompengeoplysning ved at integrere med TollGuru Toll API til beregning før tur og afstemning efter tur.

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.