From Toll WikiClick on the map to open toll wiki for a country/state

Telecard is een elektronisch tolsysteem dat wordt gebruikt om tol te betalen in Kiltunnel in Nederland. Hiermee hoeven automobilisten niet uit hun voertuig te stappen of contant geld bij zich te hebben om tol te betalen. Elke keer dat u het tolhuisje van de tunnel oversteekt, worden de relevante kosten automatisch van de gekoppelde rekening afgeschreven.

Het kan worden gebruikt voor het besturen van auto’s, fietsen, caravans, brommobielen en vrachtwagens om goedkopere toltarieven te betalen dan met contant geld.

De Telecard kan worden gekocht bij de tolbeambte in de Kiltunnel met € 4,55 contant voor de kaart plus de kosten voor herladen (minimaal € 15). Vul uw Telecard bij de Top-up Stations op het Kiltunnel tolplein.

Om met een Telecard door de Kiltunnel te rijden, haalt u deze uit de beschermhoes en houdt u deze voor de antenne. De slagboom gaat open en het uitgangslicht wordt groen.

Lees meer over de Telecard op de website van Kiltunnel[1].

Bereken tol voor Nederland en andere regio's van Europa

Bereken routes, tolgelden en brandstofkosten voor uw reizen per auto, vrachtwagen, taxi, bus, caravan (met of zonder aanhanger) in Nederland en andere regio's van Europa met TollGuru Reiscalculator. Het toont ook de goedkoopste, snelste en andere optimale routes naar uw bestemming, samen met de locatie van tolstation(s) onderweg, betaalmethoden en meer.


Meerijden, OEM, TMS, wagenparkbedrijven en andere transportbedrijven kunnen gebruikmaken van tolinformatie door te integreren met de TollGuru Toll API voor pre-trip berekening en post-trip afstemming.

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.