From Toll WikiClick on the map to open toll wiki for a country/state

T-Tag is een elektronische toltransponder om automatisch tol te betalen bij het oversteken van de Westerscheldetunnel in Nederland. Je kunt hem op je auto monteren en wanneer je door de tunnel rijdt, worden de desbetreffende kosten van de gekoppelde rekening afgeschreven.

M-Tag is de kleinere versie van T-Tag die door motorrijders wordt gebruikt. In plaats van te komen met de mount-functie, komt dit in de vorm van een kaart.

T-Tag

De T-Tag is het elektronische tolbetaalapparaat voor de Westerscheldetunnel in Nederland. Met een T-Tag achter de voorruit hoeft u niet te stoppen bij het tolplein om te betalen. Uw T-Tag wordt automatisch gescand, de slagboom gaat open en u kunt verder rijden. De toltarieven worden direct afgeschreven van uw daaraan gekoppelde creditcard. U krijgt ook de hoogste kortingen voor betalen met T-Tag in vergelijking met contant geld en PIN / creditcard.

Het gebruik van de T-Tag is gratis. U betaalt de toltarieven alleen met een prepaid krediet. De T-Tag is niet aan één voertuig gekoppeld en kan daarom in meerdere en verschillende voertuigen worden gebruikt.

U kunt meer leren over T-Tag-abonnementen en kortingen op hun website[1].

M-Tag

M-Tag is een handige variant voor T-Tag die motorrijders die de Westerscheldetunnel oversteken kunnen gebruiken. Het ziet eruit als een creditcard die kan worden uitgevoerd in een zak. Op het Tolplein moet je het laten scannen door een van de tolofficieren en wordt de toltarieven automatisch afgetrokken van je creditcard die eraan gekoppeld is.

Met M-Tag[2]betaalt u een lagere toltarief dan contant geld of pin/creditcard en u al uw transacties volgen op My Movenience[3].

Bereken tol voor Nederland en andere regio's van Europa

Bereken routes, tolgelden en brandstofkosten voor uw reizen per auto, vrachtwagen, taxi, bus, caravan (met of zonder aanhanger) in Nederland en andere regio's van Europa met TollGuru Reiscalculator. Het toont ook de goedkoopste, snelste en andere optimale routes naar uw bestemming, samen met de locatie van tolstation(s) onderweg, betaalmethoden en meer.


Meerijden, OEM, TMS, wagenparkbedrijven en andere transportbedrijven kunnen gebruikmaken van tolinformatie door te integreren met de TollGuru Toll API voor pre-trip berekening en post-trip afstemming.

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.