From Toll Wiki
Click on the map to open toll wiki for a country/state

I Danmark tillader betalingsmærker eller Bizz bilister at køre på alle baner uden at stoppe for at betale. Der er forudbetalte elektroniske betalingsmetoder, der kræver, at du sætter et mærke på din forrude, der skal registreres, når du krydser Øresundsbroen eller Storebæltsbroen.

ØresundBizz

ØresundBizz[1] er en elektronisk vejafgift leveret af Øresundsbroen, som du fastgør til din forrude. Alle bompasser kan registrere det, når dit køretøj passerer igennem og automatisk opkræve beløbet.

BroBizz

BroBizz[2] er en lille elektronisk enhed, der bruges til automatisk betalingsafgift. BroBizz placeres på forruden, og betalingen opkræves automatisk på det betalingskort, der er knyttet til BroBizz-kontoen.

BroBizz er fantastisk til chauffører, der ofte krydser danske broer eller til færgeture via Scandlines færgeselskab. Du kan også bruge BroBizz til parkering i lufthavne eller som et alternativ til AutoPASS i Norge.

Beregn vejafgifter for Danmark og andre regioner i Europa

Beregn ruter, vejafgifter og brændstofomkostninger for din rejse med biler, busser, lastbiler, motorcykler og autocampere i Denamrk og andre Europæiske lande ved hjælp af Rejseregner TollGuru. Det viser også de billigste, hurtigste og andre optimale ruter til din destination sammen med betalingsplaza (s) placering, betalingsmetoder og mere.


Rideshare, OEM, TMS, flådefirmaer og andre transportvirksomheder kan udnytte bompengeoplysning ved at integrere med TollGuru Toll API til beregning før tur og afstemning efter tur.

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.