Nederlandse tolkostencalculator – Vind toltarieven voor Nederlandse wegen

Bereken de tol voor Nederlandse tolwegen met onze Nederlandse tolkostencalculator. Maak een schatting van de tolkosten, brandstofkosten en andere kosten voor auto's, LGV's, vrachtwagens, bussen, motorfietsen en campers. Bedrijf? Integreer onze Toll API voor tol- en route-informatie vóór, tijdens en na de reis voor Nederlandse tolwegen en andere Europese routes.

Onze tolcalculator begeleidt u stap voor stap. Voer de herkomst en bestemming in, selecteer het voertuig en de calculator geeft een overzicht van de tolkosten, brandstof en andere kosten weer. Het zal ook goedkopere of efficiëntere alternatieve routes voorstellen, inclusief waar mogelijk gratis trajecten. Vul optionele velden in, zoals kilometerstand en toltellers, voor nauwkeurigere en gepersonaliseerde resultaten.

Imperial
Metric

Select Vehicle Type

Departure Time

Invalid Date

Features

  • Vignettarieven: Bereken vignettarieven voor het rijden op de Europese snelwegen.
  • Betaalmethoden: Bereken tol voor verschillende betaalmethoden Interactieve tolkaart: bekijk tolstations langs uw route.
  • Goedkoopste versus snelste routes: Kies de goedkoopste of snelste tolroute.
  • Kostenoverzicht: ontvang gespecificeerde tolkosten, brandstofkosten en andere reiskosten.
  • Filter op voertuigtype: bekijk gepersonaliseerde toltarieven voor auto's, vrachtwagens, campers en elektrische voertuigen.
  • Tolroutering voor vrachtwagens: ontvang routes die geschikt zijn voor vrachtwagens met parkeer- en pauzestops.
  • Truck State Mileage: ontvang staatskilometers en tolmijlen voor naleving.
  • Multi-stop-optimalisatie: herschik tussenstops voor efficiënte reizen met meerdere bestemmingen.
  • EV-reisplanner: vind EV-laadstations, kosten en connectortypes.

Plan uw roadtrip en bespaar! Bereken tol voor ALLE voertuigtypen op ALLE tolwegen in Nederland en tunnels zoals Kiltunnel, Westerscheldetunnel en andere, GRATIS, nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken. Begin nu! Voor andere Europese landen, zie deze handleiding. U kunt ook onze mobiele apps (iOS of Android) gebruiken.

Other toll calculators

Tolcalculator voor Europa - vignet, OBU, toltarieven, tolplein, routes en meer

FAQ

U kunt onze Nederlandse tolcalculator-app gebruiken om eenvoudig de tolkosten voor uw reis op de Nederlandse tolwegen te schatten. Voer eenvoudig uw route in en de app geeft u een overzicht van de tolkosten.
Ja, onze Nederlandse tolcalculator bevat een tolcalculator voor vrachtwagens en een tolcalculator voor semi-vrachtwagens die speciaal zijn ontworpen om de tolkosten voor grotere voertuigen op Nederlandse tolwegen te schatten.
Absoluut! Met onze toloffertecalculator kunt u uw specifieke route en voertuigtype invoeren om een ​​gepersonaliseerde tolofferte voor uw reis op de Nederlandse tolwegen te genereren.
Ja, onze Nederlandse tolcalculator is volledig gratis te gebruiken voor het berekenen van toltarieven, prijzen en heffingen op Nederlandse tolwegen.
De Nederlandse Tolcalculator geeft een gedetailleerd overzicht van alle tolgerelateerde kosten, inclusief tolpoortkosten en andere kosten voor de door u geselecteerde route op Nederlandse tolwegen.
Ja, onze calculator schat niet alleen uw tolkosten in, maar helpt u ook bij het vinden van de goedkoopste en snelste routes naar uw bestemming in Nederland.
Ja, onze tolkaartfunctie voor Nederland toont alle tolpoortlocaties en -tarieven, waardoor u gemakkelijker uw route kunt plannen op de Nederlandse tolwegen.
We werken onze database regelmatig bij om ervoor te zorgen dat de toltarieven, prijzen en heffingen voor Nederlandse tolwegen accuraat en actueel zijn.
Ja, voer eenvoudigweg uw vertrekpunt en bestemming in, en onze calculator berekent de tolkosten voor uw gehele rondreis op de Nederlandse tolwegen.
Onze tolcalculator voor vrachtwagens is ontworpen voor de meest voorkomende typen en maten vrachtwagens. Voor specifieke of extra grote voertuigen raden wij u echter aan contact op te nemen met de relevante tolautoriteiten voor nauwkeurige tolinformatie.